In Top Gear kick off fotoreportage

Fotoreportage van een bedrijfs kick off event als voorbeeld van een bedrijfsreportage die ik ook voor u en uw team zou kunnen verzorgen. De foto's van deze kick off heb ik na het event voor het bedrijf op mijn website gehost.

 

Op 13 December vond de "In Top Gear" kick off plaats. De dag begon vroeg - voor sommigen erg vroeg - op Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. Hier vandaan ging het per bus naar Studio 19 op het Mediapark in Hilversum om de rest van de dag in "Top Gear" stand door te brengen.

Het ochtendprogramma was gewijd aan update rond de missie en de cijfers. De middag stond in het kader van team building. Verdeeld over groepen ging iedereen aan de slag om een heuse videoclip te maken in Studio 19. Aan het eind van de dag ging iedereen met de bus terug naar Kasteel de Hooge Vuusche waar we ontvangen werden met glühwein. Nadat iedereen zich omgekleed had in wit / zilver was het tijd voor het diner. Het absolute hoogtepunt van de dag was het kijken van de video clips en de uitreiking van de Oscars

Foto's van de reportage van het "In Top Gear" kick off

Fotograaf Christiaan Hofland Fotografie Amersfoort

Wilt u ook graag een Bedrijfs fotoreportage laten maken?

Meer informatie over Bedrijfs Fotografie