Open Dag Rhythmsports januari 2014

Foto Reportage van Rhythmsports Open Dag Januari 2014

 

rhythmsports 20140104 flyer Rhythmsports organiseerde een open dag op 4 januari zodat vrienden en familie kennis konden maken met de gezellige sport en dansclub en wilde daar graag een foto reportage van hebben.

Er waren een groot aantal workshops georganiseerd op de van Maanenkade 218 in Den Haag van allerlei lessen die je kan volgen zodat de bezoekers een goed idee van de activiteiten konden krijgen. Het was een gezellige drukke dag!
rhythmsports open dag programma

Het zeer gevarieerde programma was als volgt:

09:30-10:30 Piloxing met Fauzia
10:30-11:30 RhytmBoxing met Radjesh
11:30-13:00 Zumba Mini Marathon met Radjesh
13:00-13:30 Voorlichting Gezonde Voeding met Jazz Autar
13:30-14:30 Sportief Paaldansen met Melissa
14:30-15:15 Salsa Proefles met Windert

 

Foto's Open Dag Rhythmsports januari 2014

Fotograaf Christiaan Hofland Fotografie Amersfoort

PILates, bOXing en dancING met Piloxing is de nieuwste trend op fitness gebied: het combineert de kracht van zowel Pilates als Boxing met het plezier van Dancing. Met pilates voer je oefeningen uit waarmee je je lenigheid en balans traint. Door boxing toe te voegen bouw je in dezelfde workout ook aan je conditie. De training is opgedeeld in sessies; pilates, boxen en dans. Een sessie bestaat uit veel bewegingen en herhalingen. De bewegingen gaan op de maat van de muziek en variëren van langzaam tot snel en met of zonder gewicht. Daarnaast wordt er ook afgewisseld met grondoefeningen voor bijvoorbeeld buik-, been- en bilspieren en het bovenlichaam.

RhythmBoxing is een uitdagende workout die bestaat uit een combinatie van boks- en Oosterse vechtsporttechnieken op knallende muziek. Je traint op een kickbag, een verplaatsbare bokszak op een verzwaarde voet. Opzwepende muziek ondersteunt de oefeningen om je nog meer te motiveren. Tijdens de les leer je wel vechtsporttechnieken, maar RhythmBoxing is geen vechtsport. Je werkt ook niet met sparringpartners. Iedereen, van welke leeftijd of welk postuur ook, kan meteen meedoen. Bovendien spreekt deze workout zowel vrouwen als mannen aan. Tijdens de lessen besteden de speciaal opgeleide instructeurs veel aandacht aan techniek en veiligheid. De stoot- en traptechnieken zijn een prima middel om aan je conditie en kracht te werken, vet te verbranden, en de spieren van buik, billen, benen en je hele bovenlichaam te verstevigen. Het is bovendien een perfecte training om stress te ontladen. Je laadt je energie op en stapt heerlijk ontspannen de les uit! Natuurlijk is deze training vooral ook heel erg leuk! De afwisseling van oefeningen, de enthousiaste instructeurs en de ondersteunende beats laten een uur voorbij vliegen.

Zumba, je hebt er vast wel eens van gehoord. Zumba is een groepsles op heerlijke latin en andere aanstekelijke dansmuziek. Denk aan merengue, salsa, cumbia, samba, reggaeton, Bollywood, Arabic en bellydance. De basispassen uit deze dansen worden gecombineerd in een energieke en vrolijke workout. Rhythmsports was een van de eerste die in Nederland Zumbalessen aanbood. Sindsdien hebben we een compleet eigen stijl ontwikkeld. We onderscheiden ons door de grote variatie in muziek en de originele, superdynamische en toch eenvoudig te volgen choreografiëen.
De opzwepende ritmes nemen je mee in een workout die voelt als een feestje. Zonder het te merken verbrand je veel caloriëen en breng je je lichaam mooi in vorm!
Bijna elke dag zijn er Zumbalessen bij Rhythmsports. Je kan dus net zo vaak bij ons terecht voor een pittige workout vol fun.

Paaldansen is de snelst groeiende sport op het moment, dit komt doordat het eigenlijk een ideale work out is. Buiten dat je alle spieren in je hele lichaam traint heb je ook constant een nieuwe uitdaging door de variatie aan oefeningen die er te leren zijn, waardoor het niet eentonig word en een boost voor je zelfvertrouwen als je weer een nieuwe oefening onder de knie hebt. Kortom je werkt aan je lichaam, geest en zelfvertrouwen. Aan onze lessen en workshops zit geen minimum of maximum leeftijd. Ook hoef je niet lenig en/of sterk te zijn om te kunnen paaldansen.

Salsa is een samensmelting van verschillende dansstijlen en culturen. Voorbeelden van deze stijlen en culturen zijn de son, de rumba, de danzon, de mambo en de cha-cha-cha. De verschillende dansstijlen zijn continu in ontwikkeling. Binnen de verschillende dansstijlen bestaan verschillende variaties zoals de LA stijl (on1), de NY stijl (ook wel de Mambo genoemd (on2), de Cubaanse stijl, de Colombiaanse stijl en de Puertoricaanse stijl. 

Wilt u ook graag een Bedrijfs fotoreportage laten maken?

Meer informatie over Bedrijfs Fotografie