Rhythmsports Open Dag September 2013

Rhythmsports organiseerde in september 2013 een open dag en wilde daar graag een mooie foto reportage van hebben voor hun website. Op deze open dag konden vrienden en familie kennis maken met de gezellige sport en dansclub.

 

rhythmsports logo 20101005Op de van Maanenkade 218 in Den Haag waren een groot aantal workshops georganiseerd van allerlei lessen die je kon volgen zodat de bezoekers een goed idee van de activiteiten konden krijgen. Het was weer een gezellige drukke dag!
Het programma van de open dag was als volgt:

  • 09:30-10:30 Pilates met Fauzia. Pilates is een ideale methode om je lichaam te trainen en te versoepelen, maar ook om in te zetten bij revalidatie of als je om gezondheidsredenen reguliere trainingen niet aankunt.
  • 10:30-11:30 Insane Boxing met Radjesh. RhythmBoxing is een uitdagende, leuke groepsles die bestaat uit een combinatie van aerobics en boks- en Oosterse-vecht-sporttechnieken.
  • 11:30-13:00 Zumba mini Marathon met Radjesh. De opzwepende ritmes nemen je mee in een workout die voelt als een feestje. Zonder het te merken verbrand je zo veel caloriëen!
  • 13:00-13:30 Salsa workshop met Windert. Voor mensen die nog geen Salsa kunnen dansen maar die wel die passie willen voelen. De basis van het Salsa dansen wordt je bijgebracht, zodat je in staat bent om op elk Salsa feest mee te dansen. Je krijgt via persoonlijke aandacht en begeleiding de mogelijkheid om jezelf te bekwamen in je eigen stijl van bewegen. Niemand is te oud, te zwaar of te stram om te dansen. Bij ons staat het plezier in Salsa dansen voorop.
  • 13:30-13:45 Salsa show met Windert. Salsa is een samensmelting van verschillende dansstijlen en culturen. Voorbeelden van deze stijlen en culturen zijn de son, de rumba, de danzon, de mambo en de cha-cha-cha. De verschillende dansstijlen zijn continu in ontwikkeling. Binnen de verschillende dansstijlen bestaan verschillende variaties zoals de LA stijl (on1), de NY stijl (ook wel de Mambo genoemd (on2), de Cubaanse stijl, de Colombiaanse stijl en de Puertoricaanse stijl.
  • 14:00-15:00 Insanity met Pascal. Ijzeren conditie, spieren van staal en een gestroomlijnd lichaam! Insanity is een high impact workout, met de nadruk op high.
  • 14:00-15:00 Streetdance workshop met Francisco
  • In de fitness ruimte kon je zelf aan de gang en daarna een stroopwafel eten om weer op energie te komen ..

Foto's Reportage Open Dag Rhythmsports September 2013

Fotograaf Christiaan Hofland Fotografie Amersfoort

Rhythmsports is een jonge en dynamische organisatie voor iedereen die interesse heeft in fitness, sport, dansen en een gezonde levensstijl. Zij geven workouts met als kern: plezier! Sporten draagt bij aan een goede gezondheid, maar is vooral ook leuk! Daarom vinden wij dat RhythmSports voor iedereen bereikbaar moet zijn. Dit maken we waar door voor een aantrekkelijk tarief goede fitness faciliteiten, workouts en danslessen aan te bieden.

Wilt u ook graag een Bedrijfs fotoreportage laten maken?

Meer informatie over Bedrijfs Fotografie