• Optreden No Escape XXL tijdens Scenecs Grand Gala 2012
 • Ritmo Continuo op Plazas Latinas
 • Rhythm Latin Lounge Party
 • Earth Quake Brassband op Dias Latinos
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Een goede sfeervolle fotoreportage van uw evenement is de beste manier om uw gasten het event optimaal te laten herbeleven en vormt een belangrijk marketing middel. Schitterende aansprekende evenementfoto’s helpen om de herinneringen lang vast te houden. Tevens zorgt de extra publiciteit na het event door de foto’s dat potentiële bezoekers geprikkeld worden voor een bezoek aan uw volgende event.
Een sfeervolle foto impressie, die duidelijk de uitstraling van het evenement weergeeft, is ook ideaal promotiemateriaal voor het organiseren van nieuwe evenementen.

Ik kan de fotografie verzorgen voor commerciële en openbare evenementen zoals een beurs, congres, symposium, opening van een nieuw restaurant, sportcentrum of winkel, een bedrijfs- of zakenborrel, bedrijfsfeest, concert, gala, een club dag of sportevent.
>Daarnaast maak ik ook fotoreportages van kleinere, meer privé evenementen zoals een feest, jubileum of bijvoorbeeld de uitreiking van een rapport, diploma of prijs.

Regelmatig wordt er gevraagd om op locatie tijdens het event ook een goed portret te maken van één of meerdere personen. Hiervoor stel ik dan op locatie studioflitsers op waarmee mensen met de sfeer van het evenement, een banner of neutrale kleur op de achtergrond gefotografeerd kunnen worden.

Bent u op zoek naar een fotograaf die perfect een evenement of feest kan vastleggen? Dan ben u bij mij aan het juiste adres. Met veel ervaring, een professionele benadering, oog voor detail en de juiste apparatuur kan ik u verzekeren dat de bezoekers, en u, het evenement met de foto’s kunnen herbeleven en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de fotografie.
Ik lever goede, schitterende sfeerrapportage gefotografeerd vanuit alle hoeken met verrassende beelden en oog voor detail. Het resultaat is te allen tijde prachtig, waarbij de foto’s opvallen door kleur, contrast, lichtval en levendigheid en vormt waardevolle herinnering aan het door u georganiseerde evenement.

Eventueel kan ik de foto’s van uw event voor uw gasten via mijn website hosten via beveiligde of publieke webpagina’s. Uw bezoekers kunnen dan na het event dan makkelijk door de foto’s heen bladeren.

U verzorgt het evenement, ik de herinnering!

Hoe verloopt een Fotoreportage van een Evenement?

Vooraf spreken we samen de fotoreportage goed door zodat de foto’s straks ook daadwerkelijk aan de verwachting voldoen. Wat zijn de wensen en welke sfeer moet er vastgelegd worden op de foto’s? Aan wat voor foto’s heeft u specifiek behoefte en waarvoor worden deze gebruikt? Zijn er bijvoorbeeld foto’s nodig voor een persbericht?
Graag neem ik het programma of draaiboek van het evenement uitgebreid door zodat belangrijke momenten in het programma zoals bijvoorbeeld een uitreiking of overhandiging niet gemist worden. Hierbij bespreken we hoe deze fotomomenten vorm gegeven worden zodat het geheel goed zichtbaar wordt voor het publiek en de fotograaf. Een uitreiking is namelijk niet alleen een kwestie van een hand en een kus, maar ook van regisseren. Waar gebeurt het op het podium, wie staat er omheen, wie staat waar en welk logo moet er ook in beeld? Eventueel kunnen we speciale momenten even oefenen met de betrokkenen.

Daarnaast spreken we af waar en wanneer de fotoreportage plaats gaat vinden. De plaats van uw evenement, inclusief de naam van de zaal als het een grotere locatie betreft, de datum en het tijdstip van aanvang en einde. Maar ook praktische zaken zoals waar ik het beste kan parkeren, wie mijn contactpersoon is gedurende het evenement en of u speciale wensen ten aanzien van kleding heeft.

Ik kom minimaal een half uur voor aanvang van het evenement met de benodigde fotoapparatuur, om de locatie te verkennen en mijn spullen klaar te zetten. Wilt u dat ik eerder kom? Laat het even weten!
Op het evenement zelf probeer ik op de achtergrond aanwezig te zijn, zodat iedereen zo natuurlijk mogelijk op de foto komt. Mocht er speciale tijd ingelast zijn voor portret of groepsfoto’s, dan geef ik hier en daar een klein beetje sturing voor het beste resultaat. Bedenk hierbij wel dat een goede groepsfoto vraagt om wat concentratie en organisatie: de mensen moeten aanwezig zijn en op juiste plek staan.

Waar vind de Fotoreportage van het evenement plaats?

Daar kunnen we kort over zijn, dit wordt bepaald door de locatie waarop u het evenement georganiseerd hebt. Eventueel kunnen we de voorbespreking bij u op kantoor doen.
Ik ben beschikbaar voor opdrachten in heel Nederland. Buitenlandse evenementen in overleg.

Wat krijg u bij een Fotoreportage van een Evenement?

De evenement foto’s geven altijd een totaal beeld van het evenement. Verschillende onderdelen zijn vastgelegd zoals bijvoorbeeld sprekers, gasten, stands, borrel, sfeer en de interactie tussen bezoekers. Dit doe ik door het gebruik van een selectie van zowel overzichtsfoto’s als detailfoto’s. Dit alles bij elkaar geeft een compleet beeld van het evenement.
De foto’s worden professioneel nabewerkt en geleverd in zowel hoge resolutie voor het afdrukken als lage resolutie geschikt voor internet.

De geleverde foto’s zijn rechtenvrij inzetbaar voor editorial gebruik op websites, in nieuwsbrieven, in magazines, in boeken, voor reclameampagnes, billboards en andere reclame-uitingen. Eventueel kan ik de foto’s voor u hosten via mijn website of het afdrukken regelen.
Kort na het evenement ontvangt u via het internet een ruime collectie foto’s, in hoge en lage resolutie. Daarnaast ontvang u later ook een DVD met de bewerkte reportage foto's.

Recente Fotoreportages van Evenementen

 • Alles
 • Evenement
 • Locatie
 • Reportage
Meer laden Druk SHIFT om alles te laden Alles Laden