Rhythm Latin Lounge Party

Fotoreportage van een latin feest met Top-DJ's (o.a. Dj Sky, Dj Pepez, DJ Latin Master volgens een nieuw en uniek concept in Den Haag; op een aantrekkelijke en centrale locatie, en op zondagavond, maar niet tot in de allerkleinste uurtjes.

 Ik was door Rhythmsports als fotograaf gevraagd om een fotoreporage te maken van dit event.2010 11 28 latin lounge party flyer

logo het paardIn de twee zalen van Paard van Troje kon je dansen en feesten op een super divers repertoire van spetterende Latin muziek of je laten meevoeren op de zwoele, sensuele klanken van de beste salsa en zouk muziek. Onder het motto; “ga de vloer op om je te laten meevoeren op de zwoele, sensuele klanken van de beste latin muziek, of doe rustig aan en chill relaxed met een lekker drankje!” had iedereen het reuze naar z’n zin. Een echte Latin Lounge Party!
Afwisselend hoorde je in de ene zaal een aanstekelijke mix van uitdagende reggaeton, salsa, merengue, zouk, dancehall, urban, latin house en meer, en in de andere zaal een meeslepende combinatie van strictly salsa en zouk.
Top-DJ's (o.a. Dj Sky, Dj Pepez, DJ Latin Master en anderen) draaiden de beste muziek.

Hieronder treft u een foto impressie van de avond.

Fotograaf Christiaan Hofland Fotografie Amersfoort

Wilt u ook graag een Fotoreportage van uw evenement laten maken?

Meer informatie over Evenement Fotografie

Recente Fotoreportages van Evenementen

  • Alles
  • Evenement
  • Locatie
  • Reportage
Meer laden Druk SHIFT om alles te laden Alles Laden