christiaan hoflandIk kan erg genieten van het fotograferen van mensen en hun speciale momenten in de studio of op locatie. Hierbij kom ik in aanraking met mensen van verschillende leeftijden en achtergronden, ieder met hun eigen verhaal en hun speciale gebeurtenis. Dit contact met mensen zorgt ervoor dat ik het fotograferen met passie en plezier doe.

Ik ben geboren in 1963, getrouwd en we hebben 2 kinderen die beide alweer volwassen zijn.

Fotograferen doe ik al sinds 1982 maar dit kreeg een echte push in 2002 doordat ik voor mijn werk als manager bij een software bedrijf steeds meer ging reizen. Begin 2007 kreeg ik na een aantal workshops model fotografie de smaak echt goed te pakken en heb ik een professionele foto studio ingericht (6 x 4 mtr).
In 2008 ben ik begonnen met een beroeps opleiding tot fotograaf bij Stichting Statief in Utrecht waar ik het basis jaar en het tweede jaar, oriëntatie vakfotografie gevolgd heb. Waarna ik beroepsmatig met fotografie aan de slag ben gegaan en Christiaan Hofland Fotografie gestart heb.

In 2016 ben ik gestopt met werken bij het software bedrijf zodat ik me geheel kan richten op de fotografie.

Mijn fotostudio staat in Amersfoort en ik ben beschikbaar voor fotografie in heel Nederland.

Wil je mijn werk een beetje volgen? LIKE dan mijn Facebookpagina waar je op de hoogte wordt gehouden van de laatste belevingen in de wereld van mijn fotografie.
Veel plezier op mijn website en wie weet tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,
Christiaan

Wat actie foto's van mij

View the embedded image gallery online at:
https://www.christiaanhofland.nl/over-mij#sigProIde11c3217f2

Diverse Fotografen